Geheim akkoord

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Na ruim tien jaar komt Aisling terug in het leven van haar oude buurjongen en beste vriend Thomas. Als kind zaten ze allebei vol met muzikale ambities, maar tijdens haar afwezigheid is deze ambitie veranderd in een angst.

  Vanaf de zijlijn geniet ze van het startende succes van Thomas en zijn band en het voelt alsof ze nooit gescheiden zijn geweest van elkaar. Beiden komen in sneltreinvaart opnieuw in aanraking met de muzikale pieken en genieten volop.

  Totdat Aisling verliefd wordt op Thomas' aartsvijand en daarmee zorgvuldig bewaarde geheimen aan het wankelen brengt. Kiezen ze voor vriendschap of overwint de liefde?

  Over de auteur
  Marieke Simons is in het dagelijks leven assistent contractmanager en woont in de omgeving van Utrecht. Als ze 's avonds haar laptop open klapt, start haar passie voor schrijven en neemt ze iedereen mee in haar andere passie: een wereld vol muziek.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Geheim akkoord -  Marieke Simons In een ver verleden waren Aisling en Thomas buurmeisje en buurjongen. Tien jaar lang zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar uit het oog was niet uit het hart. Voor Aisling waren het geen gemakkelijke jaren, maar nu is ze op een punt dat ze verder wil met haar leven. Als het tweetal elkaar na al die jaren weer terugziet, trekt Aisling (vriendschappelijk) in bij Thomas en hun derde huisgenoot Joshua. Een huishouden waarin alles om muziek draait, dat is waar ze in terecht komt. Aan de ene kant is dat goed, want het is haar grote wens om weer vaker viool te spelen. Aan de andere kant kampt ze met grote podiumvrees, waar ze door haar muzikale vrienden keer op keer mee geconfronteerd wordt. Ze willen dolgraag dat ze met hen meedoet, maar ze...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen