Onder de mediterrane zon
-
Auteur:
Nadia Zerouali -
Verschenen:
29 augustus 2018 -
Uitgave:
ISBN 9789038805559
Uitgever Nijgh & van Ditmar
304 pagina's -
Uitgever:
Nijgh & van Ditmar -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Nadia en Merijn reisden van Spanje en Zuid-Italië via Marokko, Tunesië, Algerije en Libië door naar Libanon. En zoals anderen foto's maken op reis, onthielden zij gerechten en smaken. Onder de mediterrane zon is voor hen culinaire rijkdom, verscheidenheid en gelijkenis. En heel veel lekker eten.
Hun binnenkomer was een simpele en zeer doeltreffende: wat eten jullie precies? Dat opende deuren naar de heerlijkste keukens en de eettafels van unieke mensen, die hen met grote gastvrijheid onthaalden op tafels vol eten. De mama's in de keuken leerden de tradities aan de dames: ze kookten en aten overal. De recepten in dit boek zijn hun heerlijke interpretaties.
"Wees vooral niet zuinig, doe zoals wij, wees gul in je keuken: gebruik veel specerijen, veel kruiden, dan word je beloond met veel smaak. En proef en proef! Gebruik vooral je eigen creativiteit en inspiratie. Niks hoeft en alles mag. Yalla!' – Nadia en Merijn
Onze recensie
-
Naast heerlijke recepten is Onder de mediterrane zon een heerlijk boek om doorheen te bladeren en de reisverhalen van Nadia en Merijn tot je te nemen. Ik kende Nadia en Merijn vooral van 24 Kitchen. Door dit boek heb ik nog meer respect gekregen voor deze vrouwen die de Arabische keuken echt kennen. Fijn dat ze dit met ons willen delen!
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen