The Lunar Chronicles 8 - IKO. Opstand

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Tweede deel in de graphic novel-serie.

  Na een roerige periode lijkt de vrede teruggekeerd op zowel de aarde als de maan. Maar Iko weet wel beter: ze jaagt op losgeslagen genetisch gemanipuleerde wolfsoldaten. Zij zwerven nog steeds rond en lijken gevaarlijker dan ooit. Iko moet daarnaast samenwerken met een knappe lijfwacht die alles haar tegenpool is en haar bovendien laat twijfelen over alles wat ze weet over liefde, loyaliteit en haar eigen menselijkheid.

  Met fantastische illustraties van Douglas Holgate wordt de populaire wereld van The Lunar Chronicles op een nieuwe manier tot leven gebracht. IKO is het eerste deel in een graphic novel-serie en gaat verder waar Winter en Alle sterren ophielden.Na een roerige periode lijkt de vrede teruggekeerd op zowel de aarde als de maan. Maar Iko weet wel beter: ze jaagt op losgeslagen genetisch gemanipuleerde wolfsoldaten. Zij zwerven nog steeds rond en lijken gevaarlijker dan ooit.

  Iko moet daarnaast samenwerken met een knappe lijfwacht die alles haar tegenpool is en haar bovendien laat twijfelen over alles wat ze weet over liefde, loyaliteit en haar eigen menselijkheid.

  Met fantastische illustraties van Douglas Holgate wordt de populaire wereld van The Lunar Chronicles op een nieuwe manier tot leven gebracht.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: IKO 2: Opstand – Marissa Meyer Opstand is het tweede deel in de graphic novel serie over de robot IKO en een vervolg op de Lunar Chronicles serie. In dit tweede deel krijgen IKO en haar vrienden te maken met alfa wolf Lysander Steele. Hij dreigt een bloedbad aan te richten op aarde, tenzij Cinder aan zijn eisen voldoet en de genetische manipulaties van de wolven terugkeert. Het is aan IKO en haar vrienden de taak om Steele te stoppen, maar of ze dat gaat lukken… De Lunar Chronicles is een van de populairste boekenseries van dit moment. Met de graphic novels over IKO keert Marissa Meyer nogmaals terug naar de wereld die ze gecreëerd heeft. Het eerste deel over IKO was geweldig, waardoor de verwachtingen van dit deel hooggespannen waren. Maar Marissa Meyer, koningin van de...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: Divergent 3 - Samensmelting

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Ule

Zoek in artikelen