In naam van de vader

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een jaar nadat Francis van Foreest het prestigieuze Larense advocatenkantoor van zijn vader heeft overgenomen, begaat hij een grote fout die hij voor iedereen verborgen weet te houden. Vanaf dat moment leeft hij met de voortdurende angst dat zijn misstap ontdekt zal worden.

  Maar hij is niet de enige in de familie Foreest die iets verzwijgt. Zijn vrouw Renée zet het behoud van haar gezin op het spel als ze verliefd wordt op haar zwager. En terwijl ze heen en weer geslingerd wordt tussen gevoel en verstand, raakt zoon Ties betrokken bij een grote drugsdeal. Hij dreigt steeds verder af te zakken in de onderwereld, totdat hij Judith ontmoet, een dure prostituee die in een exclusieve seksclub werkt.

  Stevent de familie van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven?
   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: In naam van de vader – Linda Jansma Linda Jansma heeft zichzelf met het boek In Naam Van De Vader overtroffen. Ze is de uitdaging aangegaan om binnen vier maanden een serie te schrijven. Elke maand zou er weer een nieuw deel verschijnen. In het boek In Naam Van De Vader heeft Francis van Foreest het advocatenkantoor van zijn vader overgenomen. Nog voor de overname beging Francis een enorme fout, waar niemand iets van weet. Hij is constant bang dat iemand zijn geheim ontdekt. Later blijkt dat ook zijn vrouw Renée een geheim bewaart. Zij is verliefd geworden op haar zwager. Zoon Ties handelt in drugs en dreigt steeds verder het verkeerde pad te bewandelen, tot hij Judith ontmoet. Een jonge vrouw die in een exclusieve seksclub werkzaam is. Oftewel: een verhaal dat vooral...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Chicklit top-5: januari 2015

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

Zoek in artikelen