Mortal Engines 2 - Predator's Gold

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het bloedstollende vervolg op Mortal Engines!

  Nu de grote tractiestad Londen compleet vernietigd is, reizen Tom Natsworthy en Hester Shaw rond in hun luchtschip. Dan wordt hun schip beschoten door gevechtsschepen. Op de vlucht voor de grimmige vliegeniers van de Groene Storm bereiken ze net op tijd de ijsstad Anchorage. Maar Anchorage is niet veilig meer. De stad is verwoest door een plaag en wordt door dieven – of misschien wel geesten – achtervolgd. Om te overleven zet Anchorage koers naar het Dode Continent. Maar die weg is niet zonder gevaar.

  In dit adembenemende vervolg op zijn bekroonde en verfilmde Mortal Engines dompelt Philip Reeve lezers opnieuw onder in een meedogenloze en angstaanjagend geloofwaardige wereld waarin steden elkaar opeten, verraad heel gewoon is en loyaliteit de enige overlevingskans biedt.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Predator’s Gold – Philip Reeve Na Mortal Engines zijn Hester en Tom als enige nog over. Het gevaar blijft niet lang weg, Tom en Hester worden gedwongen om te vluchten naar de ijsstad Anchorage. De stad is niet meer de veilige haven die het ooit was. Anchorage wordt geteisterd door een plaag. Door de grote verwoestingen zijn er grote plunderingen. Om te kunnen blijven overleven zet Anchorage de koers naar het Dode Continent. Die weg zal niet zonder gevaar zijn… Na het lezen van Mortal Engines zijn de verwachtingen voor Predator’s Gold hoog gespannen. Het is lastig om het verhaal niet te gaan vergelijken met het eerste deel, omdat het niet eerlijk is om beide te vergelijken. In het eerste deel is de ontwikkeling van elke personage veel groter, maar het is logisch dat in het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen