De laatste halte

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Jonas, Loïs, Naima en Ralph gaan met hun havo 4-klassen op werkweek naar Londen. Ze hebben tot nu toe eigenlijk nooit zoveel met elkaar te maken gehad. Loïs heeft stiekem een oogje op Jonas, maar ziet geen reden om hem dat te vertellen. Ralph heeft het juist niet zo op Naima en blijft het liefst bij haar uit de buurt. Als de vier in hetzelfde groepje worden ingedeeld, moéten ze elkaar wel beter leren kennen. Terwijl ze Londen doorkruisen van de ene naar de andere bezienswaardigheid, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Maar wanneer ze op de metro wachten gebeurt er iets wat niemand ooit had kunnen voorzien. Ze moeten zichzelf in veiligheid zien te brengen, terwijl de straten van Londen een terroristisch toneel zijn geworden.

  De laatste halte is een beklemmende thriller, over vier tieners die worstelen met hun eigen problemen en in een allesomvattende nachtmerrie belanden.

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De Laatste Halte – Wendy Brokers Een aantal leerlingen gaan samen op werkweek naar Londen. Het belooft een prachtige week te worden, totdat er iets gebeurt wat niemand had kunnen bedenken. Het begint allemaal met Jonas, Loïs, Naima en Ralph. Ondanks dat ze elkaar niet goed kennen komen ze bij elkaar in het groepje. Samen struinen ze door het mooie Londen, op zoek naar bijzondere plekken. Ze sluiten een hechte vriendschap. En dan gebeurt datgene wat niemand had verwacht. Ineens is er maar één doel: overleven, terwijl de straten van Londen een terroristisch toneel zijn geworden. Wat vooral opvalt bij De Laatste Halte zijn de rauwe emoties. Schrijfster Wendy Brokers weet precies hoe ze de juiste snaar moet raken bij de lezer. De emoties komen van het papier binnen bij de lezer...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen