Jinxed

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Laceys grote droom is om later bij moncha te werken, het enorme technologiebedrijf dat de baku heeft uitgevonden, een digitaal huisdier waarmee je honderd keer meer kunt doen dan met een smartphone en die bovendien een echte vriend kan worden.

  Om haar doel te bereiken wil Lacey naar Profectus, een eliteschool waar alles draait om hightech. Wanneer ze wordt afgewezen, omdat ze zich geen geavanceerde baku kan veroorloven - maar alleen een simpel insect: de Nokia onder de baku's - valt haar droom in duigen.

  Dan vindt ze onder een struik de kapotte resten van een level 3 baku. Met engelengeduld weet ze het ding te repareren, en dan staat er een adembenemend mooie kat voor haar, die ze Jinx noemt. Tot haar vreugde krijgt ze met Jinx alsnog toegang tot Profectus. Maar dan beginnen de problemen. Jinx is anders. Hij lijkt soms wel... echt. En waarom is haar gezworen vijand Carter zo bovenmatig in hem geïnteresseerd?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Jinxed – Amy McCulloch Lacey heeft een droom: werken bij Moncha, het bedrijf dat digitale huisdieren maakt.  Hiervoor moet ze naar Profectur, een eliteschool, maar ze wordt echter afgewezen. Om op de school te mogen komen heeft ze namelijk een baku nodig, en die kan ze niet betalen. Dan vindt ze de overblijfselen van een baku. De hele vakantie werkt ze eraan om het ding te repareren en uiteindelijk slaagt ze. De baku blijkt een prachtige kat te zijn. Ze noemt hem Jinx. Lacey mag naar de school, maar dan blijkt Jinx toch anders te zijn dan ze dacht. Digitale huisdieren, als er iets een apart onderwerp is voor een boek dan is dat het wel. Het lijkt vergezocht, maar in Jinxed weet Amy McCulloch het zo te schrijven dat het niet eens zo heel gek klinkt. De lezer maakt...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen