Het buitenhuis

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Fran droomt er al haar hele leven van op een boerderij te werken en nu lijkt die droom werkelijkheid te worden! Een ver familielid vraagt haar of ze het leuk zou vinden een jaar lang te proberen haar moeilijk lopende boerenbedrijf weer op de rit te krijgen. Als de boerderij aan het einde van dat jaar weer goed draait, zal Fran later als haar oud-tante overlijdt alles erven.

  Fran zegt met volle overtuiging ja, maar in haar enthousiasme vergeet ze twee dingen: 1. ze weet letterlijk niets van het boerenbedrijf, en 2. ze is bang voor koeien. Gelukkig krijgt ze hulp, onder andere van de aantrekkelijke Anthony, haar rijke buurman. Maar is hij geïnteresseerd in Fran… of in het land dat bij de boerderij hoort?

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Het buitenhuis – Katie Fforde Als je een boek van Katie Fforde openslaat, weet je dat je een heerlijk feelgood verhaal kunt verwachten. De doorgewinterde romanschrijfster heeft al talloze bestsellers op haar naam en ook Het buitenhuis stelt niet teleur. In dit boek ruilt chef-kok Fran haar Londense levensstijl in voor een boerenbestaan in Gloucestershire. Haar oudtante Amy heeft haar namelijk gevraagd om de vervallen familieboerderij te redden van de ondergang. Fran neemt, ondanks haar gebrek aan kennis en ervaring, de uitdaging aan en is vastbesloten om er een succes van te maken. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk... Vanaf de eerste zin van Het buitenhuis voel je de sfeer van het Engelse platteland. Fran droomde er vroeger van om boerin te worden en met het aanbod van...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen