My Asian Kitchen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Van bao-broodjes, dumplings en sushi tot ramen, curry, noedels en wokgerechten.

  Jennifer Joyce laat in 'My Asian Kitchen' met meer dan 120 recepten zien hoe gemakkelijk het is om deze frisse smaken thuis te creëren. Van tataki met knoflookchips & ponzudressing, tom yum en pho tot gegrilde kokosgarnalen met papayasalsa, zoete sojakip en miso-geglazuurde spareribs. Van snack tot salade, uit de hotpot of van de grill, en met een zoete afsluiter.

  De buitengewoon eenvoudige recepten worden ondersteund door prachtige fotografie en duidelijke tekeningen. Met 'My Asian Kitchen' heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit van de Aziatische keuken bij je thuis te brengen.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: My Asian Kitchen – Jennifer Joyce Wat een leuk boek is My Asian Kitchen! Of je nu al wel of nog niet van de Aziatische keuken houdt, Jennifer Joyce geeft je hiermee zeker inspiratie om de Aziatische keuken te ontdekken. My Asian Kitchen is ingedeeld naar bereidingswijzen die enigszins cryptisch worden omschreven. Zo zijn er onder andere de hoofdstukken 'Pruttelend en bubbelend', 'krokant en gehusseld' en iets duidelijker 'in de wok' en 'spiesjes en grillgerechten'. My Asian Kitchen begint overigens wel gewoon met voorgerechten en snacks en eindigt ook met nagerechten in het hoofdstuk 'licht, luchtig en ijskoud'. De recepten zijn duidelijk stapsgewijs uitgeschreven en in de meeste gevallen voorzien van een smaakvolle foto. De Aziatische keuken is een kleurrijke! Wat ik...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Ule

Zoek in artikelen