Nimmernacht 2 - Godsgraf

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Godsgraf is deel twee van Jay Kristoffs trilogie over Mia Corvere, een van de dodelijkste leerlingen op een school voor huurmoordenaars.

  Mia Corvere, vernietiger van keizerrijken, heeft haar plek gevonden onder de Klingen van Onze Vrouwe van Gezegende Moord, maar velen binnen de congregatie van de Rode Kerk vinden dat ze die niet verdient.

  Haar positie is onzeker, en ze is nog altijd geen stap dichter bij de wraak die ze wil nemen na de brute dood van haar familie. Maar na een fatale confrontatie met een oude vijand begint Mia te vermoeden dat de Rode Kerk zo haar eigen motieven heeft.

  Als vervolgens bekend wordt dat Consul Scaeva en Kardinaal Duomo de afsluiting van de grote spelen in Godsgraf zullen bezoeken, trotseert Mia de Kerk en verkoopt ze zichzelf als slaaf, zodat ze wraak kan nemen. Een belofte die ze zichzelf maakte op de dag dat ze alles verloor.

  Op het zand van de arena vindt Mia nieuwe bondgenoten en bittere rivalen, en rijzen er meer vragen over haar rare verwantschap met de schaduwen. Als de complotten zich ontvouwen, de geheimen worden onthuld en het aantal doden blijft oplopen tussen de muren van het collegium, wordt Mia gedwongen te kiezen tussen loyaliteit en haar dorst naar wraak.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Godsgraf – Jay kristoff Godsgraf is het directe vervolg op Nimmernacht en het tweede boek van wat een trilogie zal gaan vormen. Het verhaal gaat verder waar het gebleven is en het is dan ook van belang om Nimmernacht te lezen voordat je aan dit boek begint. Jay Kristoff laat met zijn voorwoord weer zijn typerende schrijfstijl doorschemeren. Hij spreekt zijn lezers direct persoonlijk aan, waardoor je meteen weer in de sferen van het boek terecht komt. Hierna geeft de auteur een opsomming van belangrijke personages uit het voorgaande boek. Dit is een fijne inleiding voordat je aan het verhaal begint, omdat het je geheugen opfrist. In Nimmernacht slaagde acoliet Mia Corvere er niet in om haar laatste beproeving positief af te...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen