Een dag in december

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een dag in december van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks.

  Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze voélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment... en dan rijdt de bus door.

  Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Een dag in december – Josie Silver Een dag in december neemt ons mee naar Londen. Laurie is begin twintig, zit vast in een saaie baan en is single. Om dat goed te maken, deelt ze een appartement met de leukste huisgenote die ze zich maar kan wensen; Sarah. Als Laurie op een koude decemberdag in de bus naar huis zit, stopt de bus bij een halte waar ze een jongen ziet zitten. Op het moment dat hun blikken elkaar kruisen, wordt Laurie op slag smoorverliefd. Een jaar lang zoekt ze samen met Sarah alle bars in Londen af om ‘De Busjongen’ terug te vinden, helaas zonder resultaat. Maar dan komt Sarah met de mededeling dat zij de man van haar dromen heeft gevonden en neemt haar nieuwe vriend Jack mee naar huis om hem voor te stellen aan Laurie. Tot Lauries ontsteltenis blijkt HIJ het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen