Rumini en de Rijpdwergen

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Na Rumini en de Windkoningin van Judit Berg is er nu het spannende vervolg: Rumini en de Rijpdwergen. Deze bestsellerserie over de ondeugende scheepmuis Rumini is prachtig geïllustreerd door game-illustrator Zoltán Nagy.
    Rumini vaart als matroos op de Windkoningin, het snelste schip ter zee. In dit deel zet het schip koers naar de noordelijkste eilanden van Freezia voor een belangrijke missie. Maar het schip vriest vast en de bemanning wordt aangevallen door zwarte zeemeeuwen en sneeuwwezels. En dan is er ook nog een verrader aan boord die iedereen in gevaar brengt met zijn duistere plannen… Gelukkig krijgen Rumini en zijn vrienden hulp van de Rijpdwergen.

    Rumini's wereld is vol gevaarlijke zeeën, mysterieuze eilanden, zonderlinge wezens, goede en slechte koningen, onverschrokken piraten en krachtige tovenaars. Een heerlijke serie voor jongens en meisjes die ook genoten van Geronimo Stilton.

    Tweede deel van de adembenemende en avontuurlijke bestsellerserie over de dappere scheepsmuis Rumini. Voor fans van Geronimo Stilton.

Zoek in artikelen