Wat als dit het is

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  De auteur van LOVE, SIMON en de auteur van AAN HET EINDE GAAN ZE ALLEBEI DOOD, schreven samen deze nieuwe romantische komedie.

  Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar dankzij zijn favoriete musicals weet hij dat dit de stad is waar alles kan gebeuren. Hij zou dus zomaar overvallen kunnen worden door een adembenemende romance. (Alleen de vraag is: wanneer?)

  Ben zit absoluut niet te wachten op adembenemende romances. Hij is op weg naar het postkantoor met een doos vol spullen van zijn ex, en daar komt weinig romantiek bij kijken.

  Maar als Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor, is er een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als Arthur te hard zijn best doet? Wat als Ben niet genoeg moeite doet? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is?

  En wat als het dat wel is?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Wat als dit het is – Becky Albertalli en Adam Silvera Becky Albertalli en Adam Silvera besloten hun krachten te bundelen en hieruit kwam het boek What If It's Us. Het boek werd door Blossom Books vertaald naar het Nederlands en uitgegeven onder de titel Wat als dit het is. Albertalli staat bekend om haar lieve en hartverwarmende boeken, waarvan De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde en Simon VS de Verwachtingen van de Rest van de Wereld vertaald zijn naar het Nederlands. Van de laatstgenoemde is eerder dit jaar de verfilming uitgebracht. Silvera  staat bekend om zijn rauwe boeken waarin homoseksualiteit een grote rol speelt en waarvan de eindes van de boeken je hart breken. Op het einde gaan ze allebei dood is het eerste boek van hem dat vertaald is naar het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen