Gelukkig gescheiden

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een op de drie huwelijken strandt. De helft van de huwelijken die vandaag worden gesloten, wordt ontbonden binnen tien jaar. Die breuk gaat bijna altijd gepaard met pijn en conflict en in geen tijd raak je verdwaald in een emotioneel en juridisch labyrint.

  Gelukkig gescheiden helpt je de pijn te verwerken en het conflict te vermijden. Kaat Schaubroeck werkte samen met vijf experts om je inzicht te geven in alle aspecten van een scheiding: emotioneel, juridisch en notarieel.

  Je krijgt een antwoord op vragen als:
  * Hoe vertel je dat je weg wilt?
  * Hoe maak je afspraken over de kinderen?
  Is verblijfsco-ouderschap altijd de beste keuze?
  * Wat als je echt niet meer met je ex kunt praten?
  * Wat doet een bemiddelaar precies?
  * Wat zijn je rechten en plichten als je niet getrouwd bent?
  * Waar kun je terecht voor praktische hulp en emotionele steun?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Gelukkig gescheiden – Kaat Schaubroeck Een op de drie huwelijken strandt. De helft van de huwelijken die vandaag worden gesloten, wordt ontbonden binnen tien jaar. Die breuk gaat bijna altijd gepaard met pijn en conflicten en verwarring. Immers: scheiden doe je (vaak) net als trouwen maar een keer. In Gelukkig gescheiden geeft de Vlaamse auteur Kaat Schaubroeck antwoord op een aantal vragen rondom scheiding. Daarbij wordt ze ondersteund door een aantal experts: juristen, therapeuten en een notaris. Gelukkig gescheiden is daarmee een handzame wegwijzer in scheidingsland. Gelukkig gescheiden is opgedeeld in een aantal hoofdstukken. Per hoofdstuk wordt een onderwerp behandeld, zoals hoe je de maanden na de breuk doorkomt, en hoe om te gaan met een vechtscheiding. Het boekje...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen