Smaakmaker: ‘Bij wie crème fraîche in de aders vloeit’
-
Auteur:
Paul de Leeuw -
Verschenen:
12 november 2018 -
Uitgave:
ISBN 9789059654815
Uitgever CPNB Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
64 pagina's -
Uitgever:
CPNB Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Voor de tweede keer verschijnt er een Kookboekenweekgeschenk, dit jaar geschreven door amuseur en – zoals hij zelf zegt – kiloknaller Paul de Leeuw. Dat maakte hij bekend in M, het programma van Margriet van der Linden op NPO 1. Na het succesvolle Kookboekenweekgeschenk Smaakmakers van vorig jaar – met recepten van zeven toonaangevende culinaire auteurs – verschijnt dit jaar Smaakmaker: ‘Bij wie crème fraîche in de aders vloeit’ (naar een gedicht van Hendrik Tollens). Paul de LeeuwTV- en theatermaker Paul de Leeuw is al jaren groot liefhebber van kookboeken en schreef in 2012 het autobiografische kookboek ‘kHebjelief, en trek!. Voor het Kookboekenweekgeschenk heeft Paul de Leeuw twaalf recepten uit zijn favoriete Nederlandse kookboeken gekozen. Deze gerechten worden op smaak gemaakt met persoonlijke verhalen en anekdotes. Voer er eigen smaakmakers aan toe en: Eet lekker!
Onze recensie
-
Smaakmaker: bij wie crème fraîche door de aders vloeit is een alleraardigst boekje. Wanneer je de verhalen eenmaal gelezen hebt blijven er 12 heel erg verschillende recepten over waarvan je er zeker een paar eens zal willen maken.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen