• Home
  • Boeken
  • Smaakmaker: ‘Bij wie crème fraîche in de aders vloeit’

Smaakmaker: ‘Bij wie crème fraîche in de aders vloeit’

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Voor de tweede keer verschijnt er een Kookboekenweekgeschenk, dit jaar geschreven door amuseur en – zoals hij zelf zegt – kiloknaller Paul de Leeuw. Dat maakte hij bekend in M, het programma van Margriet van der Linden op NPO 1. Na het succesvolle Kookboekenweekgeschenk Smaakmakers van vorig jaar – met recepten van zeven toonaangevende culinaire auteurs – verschijnt dit jaar Smaakmaker: ‘Bij wie crème fraîche in de aders vloeit’ (naar een gedicht van Hendrik Tollens). Paul de LeeuwTV- en theatermaker Paul de Leeuw is al jaren groot liefhebber van kookboeken en schreef in 2012 het autobiografische kookboek ‘kHebjelief, en trek!. Voor het Kookboekenweekgeschenk heeft Paul de Leeuw twaalf recepten uit zijn favoriete Nederlandse kookboeken gekozen. Deze gerechten worden op smaak gemaakt met persoonlijke verhalen en anekdotes. Voer er eigen smaakmakers aan toe en: Eet lekker!

Onze recensie

  • onze waardering

    Smaakmaker: bij wie crème fraîche door de aders vloeit is een alleraardigst boekje. Wanneer je de verhalen eenmaal gelezen hebt blijven er 12 heel erg verschillende recepten over waarvan je er zeker een paar eens zal willen maken.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen