De baas

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met "een noodgeval', zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

  Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

  Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De baas – Vi Keeland Reese is op een date met een man die ze doodsaai vindt. Maar dan ontmoet ze in het restaurant een onweerstaanbaar knappe man die haar van haar date wil komen redden. Ze negeert hem en gaat terug naar haar date. Maar de man laat het er niet zomaar bij zitten en schuift bij Reese en haar date aan met zijn eigen date. Al snel merkt Reese dat de avond zo toch nog leuk geworden is. Na het afscheid verwacht ze de knappe man, Chase Parker, niet meer terug te zien. Wanneer ze elkaar toch nog een keer tegenkomen brengt hij haar in contact met Sam die een nieuwe baan voor Reese kan regelen. Wat er alleen niet bij gezegd wordt is dat Chase Parker dan haar nieuwe baas wordt… Wat een heerlijk boek is De Baas van Vi Keeland! Elke liefhebber van erotische romans zal...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen