Bakken zonder gluten
-
Auteur:
Emmelou Green -
Verschenen:
29 januari 2019 -
Uitgave:
ISBN 9789461317148
Uitgever van Halewyck
240 pagina's -
Uitgever:
van Halewyck -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.
Onze recensie
-
Bakken zonder gluten is een perfect boek voor iedereen met coeliakie of een glutenintolerantie.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen