Nee heb je

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als Bobbie verplicht op een ergonomische bal zit bij de bedrijfscoach, en er alleen maar testbeeld op haar netvlies verschijnt als ze zich iets probeert te herinneren, beseft ze dat ze misschien toch wel een beetje overwerkt is. Gelukkig heeft haar baas een klusje voor haar op Bali, het eiland waar haar zus Lauren woont, met wie ze al negen jaar gebrouilleerd is. Ze hoeft alleen de uitkoop van een surfschool te regelen, zodat het bedrijf daar een luxeresort kan bouwen. De intentieverklaring is al getekend. Daarna heeft ze tijd zat om de ruzie met Lauren bij te leggen en zichzelf op te laden op een wit bountystrand.

  Op Bali pakt het allemaal heel anders uit dan verwacht. De eigenaar van de surfschool, ene Samuel, zegt doodleuk de intentieverklaring nooit eerder te hebben gezien. En haar zus staat ook niet echt te springen als Bobbie onverwachts met een enorme koffer op de veranda van haar restaurant staat. Bobbie is er toch van overtuigd dat ze beiden zal kunnen ompraten en ze boekt om te beginnen een paar surflessen bij Samuel. Maar de relaxte levenshouding, het heerlijke klimaat en de charmes van haar surfleraar missen hun uitwerking niet. Is zij het misschien zelf die het roer radicaal moet omgooien?
   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Nee heb je – Charlotte de Monchy Bobbie heeft de laatste jaren alleen maar oog gehad voor haar baan. Ze werkte door tot diep in de nacht en haar mobiel stond altijd aan. Als ze op een bedrijfsfeest een enorme paniekaanval krijgt, beseft ze dat het misschien te veel is geweest. Met een kleine klus - het kopen van een surfschool en het bijbehorende stuk strand - vertrekt ze drie maanden naar Bali. Daar woont haar zus die ze al negen jaar niet heeft gesproken, maar zit zij wel op Bobbies komst te wachten? Wat een heerlijk boek is dit nieuwe pareltje van Charlotte de Monchy! Op de cover zie je een vrouw ontspannen liggen in een hangmat op het strand en dat beeld vat exact de relaxte sfeer van dit verhaal samen. Je kunt merken dat de schrijfster bekend is op Bali, want wat kan...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Chicklit top-5: april

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

Zoek in artikelen