Leugens en lattes

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Emily Charlton is terug! Jaren nadat ze Runway en Miranda Priestly vaarwel zei, werkt ze als imagomanager voor de hotste sterren van Hollywood. Maar de volgende generatie ligt op de loer. Emily heeft een klapper nodig om relevant te blijven. Een klapper zoals topmodel Karolina Hartwell.

  Karolina heeft het allemaal: een fantastische man, een prachtig kind, een succesvolle modellencarrière… en een strafblad. Als ze onterecht beschuldigd wordt van rijden onder invloed lijkt dat het einde van zowel haar carrière als haar huwelijk.

  Emily ziet haar kans schoon. Samen met gezamenlijke vriendin en ex-topadvocate Miriam Kagan schiet ze Karolina te hulp. Onder het genot van ontelbaar veel skinny lattes zetten de drie vrouwen alles op alles om erachter te komen wie Karolina erin heeft geluisd en plannen ze de zoetste wraak die Manhattan ooit heeft gezien. En wie kan daar beter bij helpen dan de enige echte Miranda Priestly?
   

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Leugens & lattes - Lauren Weisberger In Leugens & lattes van Lauren Weisberger zien we Emily Charlton terug. Nadat ze Runway en Miranda Priestly vaarwel zei, werkt ze als imagomanager voor de hotste sterren van Hollywood. Maar wanneer ze aan de kant wordt geschoven door de Snapchattende nieuwe generatie voelt ze dat ze een klepper nodig heeft. En daar komt topmodel Karolina Hartwell in beeld. Samen met gezamenlijke vriendin Miriam schiet Emily het topmodel te hulp wanneer deze laatste beschuldigd wordt van rijden onder invloed. Lauren Weisberger heeft met Leugens & lattes voor een waardige opvolger van De duivel draagt Prada gezorgd. Nadat dit eerder niet gelukt was met De wraak van Prada heeft de auteur deze keer haar scherpe pen teruggevonden. Leugens...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen