Jouw onweerstaanbare charmes

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Presley Cabot lijkt in bijna niets meer op de mollige, verlegen studente die destijds als een blok viel voor de knappe, sportieve Nolan Banks, maar na een nacht met hem samen op vernederende wijze werd gedumpt. Nu is ze een van de schatrijke mede-eigenaren van een succesvol bedrijf en heeft ze haar verleden achter zich gelaten. Maar als Nolan weer opduikt en haar niet eens herkent, ziet ze haar kans om alsnog wraak te nemen. Het plan is simpel: breng hem het hoofd op hol en dump hem daarna keihard.

  Nolan Banks is er klaar mee om aan de verwachtingen van zijn familie te voldoen. Hij zegt zijn baan in Wall Street op om in het stadje waar hij heeft gestudeerd een brouwerij te beginnen. Wat hij niet had verwacht, is dat hij daar het doelwit zou worden van de niet mis te verstane avances van een sexy zakenvrouw. Hij wordt tot over zijn oren verliefd op haar, tot de waarheid over hun gedeelde verleden hun prille relatie op losse schroeven zet. Maar Nolan is niet van plan om de liefde van zijn leven zomaar te laten ontsnappen.

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Jouw onweerstaanbare charmes – Jennifer Probst Jennifer Probst is natuurlijk de koningin op het gebied van new adult. Ook Jouw onweerstaanbare charmes is weer precies wat we van haar gewend zijn: zwoel, licht en mega sexy. In dit verhaal volgen we Presley, nu een ambitieuze zakenvrouw met een verleden als onzekere tiener. In haar studententijd viel ze voor de populaire Nolan, maar hij liet haar bedrogen en gebruikt achter. Het plot van dit verhaal: Hij wil haar. Zij wil wraak. De schrijfstijl van New adult is altijd heerlijk luchtig. Dit boek is dan ook uit in één dag. Presley is een interessante hoofdpersoon. Van onzeker, mollig meisje naar powervrouw, is zij boeiend om over te lezen. We lezen vooral over het heden, maar er zijn ook flashbacks naar het verleden. De...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: nieuwe recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Ule

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen