De ontdekking

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Simon en Ingrid zijn wanhopig op zoek naar hun dochter Paige, die onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Hun zoektocht voert hen naar de duistere onderwereld van drugs en criminaliteit. Als blijkt dat Aaron is vermoord en iemand het ook op Ingrid heeft voorzien, komt alles in een stroomversnelling.

  Simon blijft vertwijfeld naar zijn dochter zoeken, weigert zich af te laten leiden en stelt daarbij zijn leven in de waagschaal. Dan ontmoet hij Elena Ramirez, een privédetective die is ingeschakeld om de verdwijning van een andere jongere te onderzoeken. Samen komen ze op het spoor van een sekte-achtige organisatie die het daglicht niet kan verdragen: Truth Haven, geleid door een man die zich The Truth noemt.

  Zal Simon zijn dochter ooit levend terugzien? Kan hij de schimmige praktijken van Truth Haven ontmaskeren en zijn leven weer oppakken zonder dreiging en intimidatie? En waarom lijkt er een verband te bestaan tussen Ingrid en de sekte? Kan hij de verbijsterende waarheid ontdekken zonder er zijn leven voor te moeten geven?
   

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De ontdekking – Harlan Coben De dochter van Simon en Ingrid Green is verslaafd aan drugs en weggelopen van huis. Tijdens hun zoektocht naar hun dochter belanden ze midden in een door drugs en criminaliteit gedomineerde onderwereld en zal Simon zelfs zonder Ingrid zijn zoektocht voort moeten zetten. Hoe meer hij in de buurt komt van de waarheid, hoe meer hij moet vrezen voor hun eigen leven. Lukt het hem om zijn dochter te vinden en haar te ontvlechten van de drugswereld? Harlan Coben behoort tot de top van de Amerikaanse thrillerschrijvers en is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam heeft staan. Het heeft echter even geduurd voordat hij ook doorbrak bij het Nederlandse publiek. De ontdekking is inmiddels zijn 32ste thriller en...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: nieuwe recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Netflix bestelt een serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben

 • 14 Harlan Coben boeken worden door Netflix verfilmd

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen