De trip

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Journalisten Tara Linders en Diego Martinez zijn op Hawaï voor de tv-opnames van het extreme adventure-programma De trip. Tara doet verslag voor dagblad De Dageraad en Diego werkt er als redacteur. Als een van de kandidaten gewond uitvalt, grijpt Diego zijn kans en springt in. Terwijl hij zich aan de levensgevaarlijke challenges waagt, komt Tara op het spoor van een commune, met aan het hoofd de excentrieke Cassandra. De communeleden zijn volledig in de ban van deze vrouw en als zij meer lijkt te weten over Tara's pijnlijke verleden, wordt ook Tara's nieuwsgierigheid gewekt.

  Plots dreigt de Mauna Loa-vulkaan, de grootste ter wereld, eerder tot uitbarsting te komen dan werd voorspeld en moet iedereen het eiland verlaten. Maar juist dan wordt een van de communeleden dood aangetroffen en blijkt Cassandra spoorloos. Wat heeft zij te verbergen? Tara en Diego blijven op het eiland om in een race tegen de klok en met gevaar voor eigen leven de waarheid te achterhalen.
   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De Trip - Nathalie Pagie Tara Linders en Diego Martinez bevinden zich op Kauai met een gezamenlijk doel: de Trip. Tara’s opdracht is vlogs maken, Diego is er als programmamaker. Wanneer één van de atleten opeens een ongeluk krijgt springt Diego bij als kandidaat. Tara is ook afgeleid door Cassandra, het hoofd van een cult die zich heeft gevestigd op Hawaii oftewel Big Island. Ze lijkt meer te weten over Tara’s verleden en haar nieuwsgierigheid is gewekt. Ondertussen staat de Mauna Loa-vulkaan op springen en wordt dit een angstwekkende race tegen de klok. De Trip is niet het eerste deel dat Nathalie Pagie schrijft over Tara en Diego. Geen wonder dat de personages dan ook zo levend van de bladzijden af lijken te stappen. Ze zijn volledig uitgedacht en...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen