Durf te schrijven!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hét boek vol tips & tricks van de bekendste kinderboekenschrijfster van Nederland!

  'Carry, ik wil schrijver worden, kun jij me helpen?'
  Deze vraag wordt ontzettend vaak aan Carry gesteld. Nu komt ze met het antwoord: in Durf te schrijven! deelt ze al haar schrijfgeheimen met jou. Hoe je inspiratie krijgt en jezelf ertoe zet om nu écht de pen op te pakken. Hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal een pakkend begin heeft en dat je personages gaan leven. Hoe je het plot van jouw boek zo spannend, ontroerend of interessant maakt, dat niemand meer kan stoppen met lezen.
  Met aansprekende opdrachten en grappige anekdotes over haar eigen schrijfervaringen loodst Carry je door het schrijfproces heen. In een toegankelijke stijl laat ze je zien dat er niets zo heerlijk is als schrijven. Aan de slag, durf te schrijven!

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Durf te schrijven! – Carry Slee In Durf te schrijven! verklapt Carry Slee al haar schrijfgeheimen. Op de veel gestelde vraag: “Carry, ik wil schrijver worden, kun je me helpen?” geeft ze in dit boek het antwoord. Dit boek is geschreven in de stijl zoals we die van Carry gewend zijn. Met aansprekende opdrachten en grappige anekdotes over haar eigen schrijfervaringen loodst ze je door het schrijfproces heen. Op toegankelijke wijze laat ze zien dat er niets zo heerlijk is als schrijven. Durf te schrijven! bestaat uit informatieve hoofdstukken met waardevolle adviezen, gevolgd door schrijfopdrachten en korte verhalen die ingaan op de ervaringen van Carry Slee. Zo besteedt ze aandacht aan het maken van een goede karakterbeschrijving, lees je hoe je hoofdpersonen laat spreken en...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • De top 10 beste boekverfilmingen

 • Gezocht: recensenten

 • De beste Carry Slee boeken

 • Interview met de hechte cast van Spijt!

Zoek in artikelen