Over rot

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Must have: geactualiseerde editie van Over rot.
    Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk
    uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De
    vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer
    in op onder andere de culinaire toepasbaarheid
    van gefermenteerde producten: haal meer uit je
    huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus.
    Bovendien komen korte fermentaties meer aan bod
    en wordt het maken van vegan yoghurt- en vegan
    kaasvarianten uitgebreid behandeld. Met veel
    aandacht voor lacto-fermentatie van fruit, talloze
    variaties in het maken van (hot) sauces, kombucha
    en azijnen is de geactualiseerde editie van Over Rot
    meer dan compleet.
    Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de
    wondere wereld van voedselveranderende microben.
    Over Rot is vlot en met humor geschreven en
    bejubeld in de pers. Over Rot wordt beschouwd als
    hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren:
    grondig met stap voor stap uitleg, inclusief originele
    en smakelijke receptuur. Bovendien leert Meneer
    Wateetons hoe je met eenvoudige middelen je eigen
    fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en
    ontbreken ook de foutanalyses niet.

Zoek in artikelen