Veel liefs

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Tiffy is 27, onverwacht vrijgezel, niet heel rijk en heeft snel een flat nodig. Leon is 27, draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor een advocaat voor zijn broer, die onschuldig vastzit. De oplossing: ze delen Leons flat. (Of eigenlijk – Leons bed.) Leon slaapt er overdag, als Tiffy op haar werk is, en de rest van de tijd woont Tiffy er. Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hen prima.
  Terwijl Tiffy's ex enge, stalkerachtige trekjes lijkt te vertonen en het hoger beroep van Leons broer niet wil vlotten, begint wat een zakelijke (en vooral tijdelijke!) overeenkomst had moeten zijn langzaam als thuis te voelen. Maar hoeveel kun je écht over iemand weten als je elkaar nog nooit ontmoet hebt…?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Veel liefs - Beth O'Leary De 27-jarige Tiffy heeft heel snel een nieuwe woonplaats nodig. Het is onverwachts uitgeraakt met haar vriend en ze wil zo snel mogelijk verhuizen. Ze vindt onderdak bij Leon. Hij heeft op zijn beurt geld nodig en zoekt daarom een huisgenoot. Ze maken één afspraak: overdag is het huis van Leon (die nachtdiensten draait) en ’s avonds en ’s nachts is het huis van Tiffy. Ze houden zich netjes aan deze regels en hebben elkaar na een aantal maanden zelfs nog niet ontmoet… Terwijl Tiffy en Leon beiden tegen hun eigen problemen vechten, vinden ze via post-its en berichtjes steun bij elkaar. Maar hoe goed ken je iemand die je nog nooit hebt ontmoet? In Veel liefs van Beth O’Leary zijn er twee hoofdpersonages aan het woord, Tiffy en Leon. Het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen