Wat je nooit zult weten

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Nicole Chung werd maanden te vroeg geboren en vervolgens voor adoptie afgestaan door haar Koreaanse ouders. Ze groeide op in een liefhebbende witte familie, ervan overtuigd dat haar biologische ouders het ultieme offer hadden gebracht om haar een beter leven te geven. Met de jaren leerde Nicole leven met de vooroordelen die haar gezinsleden niet zagen en met de nooit-aflatende vragen over haar identiteit, van zichzelf en van haar omgeving. Tot ze zelf een kind verwachtte en de twijfel de kop opstak: was het mooie sprookje dat haar al die jaren werd verteld wel de hele waarheid?

  Teder en genuanceerd vertelt Nicole Chung over haar zoektocht naar de mensen die afstand van haar deden, over verrassende verbintenissen en over pijnlijke familiegeheimen. Wat je nooit zult weten is onmisbaar voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd: wat maakt je tot wie je bent?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Wat je nooit zult weten - Nicole Chung Wat je nooit zult weten is een autobiografisch boek van Nicole Chung. Zij neemt je mee op reis door haar leven met een Koreaans uiterlijk in een overwegend witte omgeving. Altijd heeft Nicole gehoord en gedacht dat haar biologische ouders haar hebben afgestaan om haar een beter leven te geven, het ultieme offer. Maar wanneer Nicole zelf in verwachting is en op zoek gaat naar haar biologische familie blijkt dit sprookje niet helemaal waar… Wat je nooit zult weten is opgedeeld in drie delen. In het eerste deel lees je over de jeugd van Nicole en de nare dingen die zij heeft meegemaakt door haar Koreaanse uiterlijk in een witte omgeving. Deel twee zoomt in op haar zoektocht naar haar biologische familie en het derde en...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen