De escaperoom

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Welkom in de escaperoom. De opdracht is simpel: kom er levend uit.
  De escaperoom van Megan Goldin is een huiveringwekkende thriller over misleiding en wraak, voor de fans van Het vorige meisje en De vrouw in suite 10.


  In de lucratieve wereld van Wall Street zijn Vincent, Jules, Sylvie en Sam ultieme carrièrejagers. Hun leven staat in het teken van meedogenloze ambitie, miljardendeals en buitensporige luxe. Wanneer de vier vast komen te zitten in een escaperoomlift gaat het verschrikkelijk mis. Ze worden gedwongen hun onderlinge wedijver opzij te zetten en gezamenlijk opdrachten uit te voeren om vrij te komen. Naarmate deze onheilspellender worden en er duistere geheimen bloot komen te liggen, wordt de stemming grimmiger. Als ze willen overleven, moeten ze een laatste raadsel oplossen: wie van hen is een moordenaar?
   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De escaperoom – Megan Goldin De hype van de escaperooms vinden we vandaag de dag overal terug, zelfs in boeken blijkt nu. De escaperoom is het razend spannende debuut van de Australische Megan Goldin. Ze werkte als journaliste en als oorlogscorrespondente voor ABC en Reuters en was gespecialiseerd in internationaal terrorisme. Haar onderzoek en ervaring hebben haar zeker een voedingsbodem bezorgd tot het schrijven van thrillers. In de proloog van De escaperoom wordt de lezer al onmiddellijk geconfronteerd met het einde van het boek, een boek dat zich de helft van de tijd afspeelt in een lift. Vier Wallstreet-hotshots kregen immers een (dwingende) uitnodiging tot een teambuildingactiviteit. Ze stappen alle vier de lift in van een verlaten gebouw op een...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen