Leven met een leugen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Een heerlijke roman vol liefde, vriendschap, geheimen, verdriet en humor

  Sofie Wolters houdt haar halve leven al van Jelle, een vriend van haar tweelingbroer Nate, maar voor hem was zij nooit meer dan het kleine zusje dat hij gewoon voor lief nam. In hun puberteit maakte een dramatische gebeurtenis een einde aan hun jeugd en onschuld. En toen ze daarna toch een keer met elkaar in bed belandden, liet Jelle vervolgens niets meer van zich horen. Dus sindsdien haat Sofie hem, en gaat ze hem het liefst uit de weg.

  Jaren later, als ze met een vriendin op skivakantie is in de Franse Alpen, blijkt Jelle een van de plaatselijke skileraren te zijn. Hij steekt zijn hernieuwde interesse in Sofie niet onder stoelen of banken en is niet van plan zich door haar te laten afpoeieren. Sofie heeft het knap lastig met haar verwarrende gevoelens voor hem, en ook moet ze erkennen dat Jelle niet meer de hartenbreker lijkt te zijn die hij eens was. Als ze samen in een skihut ingesneeuwd raken, is hem ontlopen geen optie meer. Afgesloten van de buitenwereld komen er van beide kanten geheimen en leugens boven tafel die zelfs gevolgen zullen hebben voor hun beide families. Is er ruimte voor een nieuw begin of heeft het verleden te diepe littekens achtergelaten?

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Leven met een leugen – Wendy Brokers Sofie Wolters is al vanaf haar veertiende smoorverliefd op Jelle Martens, de beste vriend van haar tweelingbroer Nate. Jelle weet niets van haar gevoelens, totdat hij Sofie, jaren later, ineens met andere ogen ziet. Sofie en Jelle beleven een passionele nacht samen, maar daarna verdwijnt Jelle uit Sofie’s leven. Zes jaar later treffen zij elkaar opnieuw en raken ze ingesneeuwd in een skihut in de Franse Alpen. Opgekropte gevoelens, geheimen en leugens komen aan de oppervlakte en omdat Sofie Jelle nu niet kan ontlopen, ontstaat er een pittige confrontatie… Na Baguette met jam voor twee is Wendy Brokers terug met een nieuwe roman. Leven met een leugen gaat over Sofie Wolters en haar liefde voor de beste vriend van haar...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen