De ketting

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Het is een ochtend als alle andere. Rachel Klein zet haar dochter af bij de bushalte en begint aan haar dag. Maar een telefoontje van een onbekend nummer verandert alles. De beller vertelt Rachel dat haar dochter vastgebonden en gekneveld op de achterbank van zijn auto ligt. Als ze haar ooit weer wil zien, moet ze losgeld betalen en een ander kind ontvoeren. Dit is geen gewone kidnapping: de beller is zelf een moeder wier zoon is ontvoerd en als Rachel niet doet wat haar wordt gezegd, zullen beide kinderen sterven.

  Rachel maakt nu deel uit van De Ketting, een oneindig en ingenieus plan dat ouders verandert in criminelen – en iemand heel rijk maakt. De regels zijn eenvoudig, de morele keuzes onmogelijk: vind snel geld, zoek een eigen slachtoffer en bega een vreselijke daad waarvan je 24 uur geleden nog dacht dat je er nooit toe in staat zou zijn.

  De genieën achter De Ketting weten dat ouders alles voor hun kinderen overhebben. Wat ze niet weten is dat zelfs de sterkste ketting maar zoveel druk kan verdragen... tot hij breekt.


   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De ketting - Adrian McKinty “Je kind is gekidnapt. De enige manier om haar terug te krijgen is losgeld betalen – en een ander kind kidnappen. Je bent nu onderdeel van de Ketting.” Adrian McKinty heeft met De ketting een adembenemend en aangrijpend verhaal geschreven. Het pakt je vanaf het begin en laat je niet meer los. Tijdens het lezen van dit verhaal lijkt het wel of je zelf onderdeel bent van de ketting. De dochter van Rachel is ontvoerd op het moment dat Rachel voor de uitslag van een borstkankeronderzoek onderweg is naar het ziekenhuis. Ze krijgt de opdracht om losgeld te betalen en een ander kind te ontvoeren. Het is een onderdeel van een ketting. Haar dochter wordt pas vrijgelaten als de moeder van haar ontvoerde kind een ander kind ontvoert heeft en losgeld...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen