Kon ik het maar zeggen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Een hartverwarmende roman over moeders en zussen, familie en vergeving

  Audreys familie is dertig jaar geleden volledig uit elkaar gevallen: haar twee volwassen dochters, Jess en Lily, praten niet meer met elkaar en haar kleindochters hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Ooit is er iets gebeurd met Jess' tweelingzusje Zoe, vlak voordat ze stierf, dat moeder en dochters van elkaar heeft vervreemd, ook al delen ze nog zo veel liefde en mooie herinneringen.

  Tot Audrey op een dag een moedige beslissing neemt: ze wil heel graag dat zij en haar dochters weer de eenheid worden die ze vroeger waren, en ze neemt zich voor het verleden nu voor eens en altijd het verleden te laten zijn en met een zonnige blik naar de toekomst te kijken. Ze is vastbesloten de lucht te klaren en te vertellen wat er is gebeurd, al die jaren geleden. Zal haar moederliefde genoeg zijn om haar dochters weer samen te brengen, voor het te laat is? Zullen ze de kleine en grote leugens uit het verleden achter zich kunnen laten en de weg terug naar elkaar weer vinden?
   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Kon ik het maar zeggen - Hannah Beckerman Audreys dochters Lily en Jess zijn volledig van elkaar vervreemd. Jess verdraagt het niet om in dezelfde ruimte als Lily te zijn en wil niet meer met haar praten. Ze houdt haar dochter Mia angstvallig weg bij Lily en diens dochter Phoebe. Dit alles is ontstaan na een heftige gebeurtenis dertig jaar geleden. Audrey wil heel graag dat haar dochters zich met elkaar verzoenen en probeert dat voor elkaar te krijgen. Is haar moederliefde genoeg om haar dochters weer samen te brengen en het verleden onder ogen te zien, voordat het te laat is? Kon ik het maar zeggen van Hannah Beckerman is een sterk en aangrijpend verhaal. Het boek intrigeert direct vanaf bladzijde één en laat je niet meer los. De verhaallijn zit ontzettend goed in elkaar...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen