Over charcuterie
-
Auteur:
Meneer Wateetons -
Verschenen:
16 mei 2019 -
Uitgave:
ISBN 9789048845347
Uitgever Carrera
287 pagina's -
Uitgever:
Carrera -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
Onze recensie
-
Blader je door Over charcuterie en bekijk je de mooie stoere foto's dan wil je heel veel van deze recepten maken. Lees je de theorie en de recepten dan zakt de moed je misschien in de schoenen.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen