De Mister

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Londen, 2019. Het leven is Maxim Trevelyan goed afgegaan. Dankzij zijn looks, goede connecties en geld heeft hij nooit hoeven werken en slaapt hij zelden alleen. Maar zijn leven staat op zijn kop wanneer zijn familie wordt getroffen door een tragedie en hij de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft – inclusief alle bijkomende verantwoordelijkheden. Maxim is hier niet op voorbereid en worstelt met zijn nieuwe rol.

  Uiteindelijk blijkt zijn grootste uitdaging de lustgevoelens die hij koestert voor een raadselachtige jonge vrouw die onlangs in Engeland is aangekomen en niet veel meer bezit dan een ingewikkeld en gevaarlijk verleden. Gesloten, beeldschoon en muzikaal getalenteerd; Maxims hunkering naar deze verleidelijke, mysterieuze vrouw groeit uit tot een passie die hij niet herkent en niet durft te benoemen.

  Wie is Alessia Demachi eigenlijk? Kan Maxim haar beschermen tegen het kwaad dat haar bedreigt? En wat als zij erachter komt dat hij geheimen voor haar verborgen houdt?

  Van hartje Londen via het wilde, landelijke Cornwall naar de gure, dreigende schoonheid van het oosten van Europa – De Mister is een achtbaan van gevaar en verlangen die je tot aan de allerlaatste pagina naar adem doet happen.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De Mister – E.L. James Al neem je je nog zo voor De mister van E.L. James niet te vergelijken met de Vijftig tinten-trilogie van dezelfde auteur, bijna automatisch doe je het toch. Om het gelijk maar duidelijk te maken: De mister is heel anders. Ja, De mister gaat ook over twee sterke persoonlijkheden. Nee, het is geen bdsm-relatie. Ja, ook in dit boek speelt seks een grote rol. 'Haar heupen spannen zich aan in dat eeuwenoude ritme en haar benen verstijven onder me.' Maar nee, dat is niet waar de relatie tussen de hoofdpersonen op gebaseerd is. Alessia Demachi is een jonge vrouw uit Albanië die door mensenhandelaars naar het Verenigd Koninkrijk is gebracht. Ze heeft ze weten te ontvluchten en maakt een paar dagen in de week schoon bij Maxim Trevelyan (hee, die naam...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Boeken top-5: De leukste series!

 • Recensie: The Fault in our stars

Zoek in artikelen