Schimmen van de schaduwmarkt

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  De schaduwmarkt is een ontmoetingsplek voor elfen, weerwolven, heksenmeesters en vampiers. Daar gaan de Benedenlingen naartoe om magische voorwerpen te kopen en duistere deals te bespreken. Stille Broeder Zacharias is een frequente bezoeker van de schaduwmarkt. Volg hem twee eeuwen lang en ontdek verhalen vol liefde, trouw, verdoemenis en spijt.

  Je ziet hoe Matthew Fairchild in de problemen raakt wanneer hij de grootste zonde van zijn leven begaat - iets wat hij nooit kan vertellen aan zijn parabatai James Herondale, of eender welke schaduwjager in zijn omgeving. En hoe Tessa Gray, Zachariah's grote liefde, zich tijdens de Tweede Wereldoorlog inzet om de aardsen te helpen. Maar kan broeder Zacharias toekijken hoe zijn geliefde haar leven riskeert, of zal hij beloftes moeten verbreken om haar te redden?

  In Schimmen van de schaduwmarkt worden 10 korte verhalen gebundeld.

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Schimmen van de Schaduwmarkt - Cassandra Clare Schimmen van de Schaduwmarkt vertelt tien verschillende verhalen die betrekking hebben tot de Schaduwmarkt en de wereld van de schaduwjagers. Volg Broeder Zacharias, voormalig schaduwjager Jem Carstairs door de eeuwen heen in verhalen vol liefde, maar ook veel spijt en verdriet. Verhalen waarin fouten worden gemaakt en waarin pogingen worden gedaan om deze recht te zetten. Tessa Gray en Catharina Loss werken als verpleegkundigen in een aards ziekenhuis om een verschil te maken. Matthew Fairchild heeft een geheim dat hij zelfs niet met zijn parabatai kan delen en Jace Herondale is zijn eigen, herkenbare ik in een geheel nieuw verhaal over de welbekende schaduwjagers. Cassandra Clare heeft voor Schimmen van de Schaduwmarkt...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

 • The Mortal Instruments-auteur Cassandra Clare is bezig met een nieuwe fantasy-serie!

 • Recensie: The Fault in our stars

Zoek in artikelen