Sneeuwexpress

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN'ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe. Ze vermoed dat haar man Julian een affaire heeft, haar zoon Levi is door de politie opgepakt vanwege een poging tot inbraak en haar dochter is een dwarse puber met wie geen land te bezeilen is. Tijd dus voor wat family time.

  Anna boekt een skivakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg, waar ze met de trein naartoe zullen reizen. Door problemen met een nieuwe cliënt is ze echter genoodzaakt haar gezin vooruit te sturen en zelf later te komen. Maar wanneer ze een paar dagen later bij het chalet in Kirchberg arriveert, is het hele huis overhoopgehaald en haar gezin spoorloos. Op tafel ligt een briefje:Geen politie, anders vallen er doden.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Sneeuwexpress - Suzanne Vermeer Suzanne Vermeer staat bekend om haar vakantiethrillers, die een onderverdeling tussen zomer- en winterboeken kent. Sneeuwexpress behoort tot de zogenaamde winterthrillers. Een gemeenschappelijk kenmerk van deze boeken is dat de verhalen zich allemaal in winterse sferen afspelen.  Anna heeft weinig te klagen en geniet van haar leven. Ze is gelukkig getrouwd met Julian van Laarhoven, waarmee ze twee kinderen heeft. Ze werkt hard voor haar imagebureau Up-Grade, wat ondertussen op rolletjes loopt. Na een intakegesprek met een potentiële nieuwe klant besluit ze een hapje te gaan eten bij La Place boven de A4. Daar treft ze haar man aan in een intieme houding met een schone blondine... Ze besluit de kat nog even uit de boom te...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen