Schemering 3 - De kleuren van licht

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  De gevoelige balans tussen de vier Londens staat op het punt te breken. De ooit zo vereerde magie werpt zijn duistere schaduw over Rood Londen en maakt de weg vrij voor een ander Londen om de macht te grijpen. Kell begint te bezwijken onder de druk van tegenstrijdige loyaliteiten en Lila moet leren haar magie te beheersen, voordat de magie háár beheerst.

  Intussen verzamelt kapitein Alucard Emery zijn bemanning en bereidt hij zich voor op een race tegen de klok om het onmogelijke voor elkaar te krijgen. In de schaduwen keert een oude vijand terug om de kroon op te eisen, terwijl een gevallen held een wereld probeert te redden die voor zijn ogen uiteen lijkt te vallen.

  Wie zal de macht grijpen? Wie zal roemloos ten onder gaan? Wie redt het tot het einde van deze overdonderende trilogie?
   

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De Kleuren van Licht - V.E. Schwab V.E. Schwab De Kleuren van Licht is het derde deel en slotdeel van de Schemering trilogie. En De Kleuren van het Licht is zondermeer een waardig einde. Deze reeks van de Amerikaanse schrijfster is zo'n succes, dat acteur/producent Gerard Butler al de filmrechten heeft gekocht. In Fantasy en Science Fiction boeken is het mogelijk een geheel nieuwe wereld te scheppen, zoals het de auteur bevalt, maar eigenlijk is de basis altijd wel aan dezelfde regels gebonden. Victoria Schwab presteert het echter in deze reeks een geheel unieke nieuwe wereld te scheppen, die helemaal afwijkt van datgene wat wij al in zoveel boeken gelezen hebben en om dat voor elkaar te krijgen, heb je toch zeker een behoorlijke fantasie en creativiteit! Dit...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen