Café Zon & Zee - Wintereiland

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ga mee naar het Schotse eiland Mure en laat je verwarmen door de nieuwe roman Wintereiland van Jenny Colgan. Het slot van de succesvolle Café Zon & Zee-serie

  Het is winter op het eiland Mure. Een tijd om samen door te brengen, bij een knapperend haardvuur, en te genieten met de mensen van wie je houdt – tenzij je natuurlijk per ongeluk zwanger bent van je ex-baas en niet weet hoe je het moet vertellen. Kan Flora in het seizoen van vrede op aarde haar geheim delen en haar relatie met Joël redden?

  Ondertussen probeert Saif, de dokter op het eiland en vluchteling uit het door oorlog verscheurde Syrië, te genieten van zijn eerste westerse kerst met zijn zonen – maar zonder zijn vermiste vrouw. Kan het kleine gezin troost en vreugde vinden?

  Reis mee naar de prachtige, noordelijke rand van de wereld en sluit je aan bij de gastvrije gemeenschap van Mure voor een onvergetelijke kerst.
   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Wintereiland - Jenny Colgan Het is winter en de kersttijd op het Schotse eiland Mure is aangebroken. Dé tijd van het jaar om samen te zijn met de mensen van wie je houdt – tenzij je, zoals Flora, per ongeluk zwanger bent van je ex-baas en niet weet hoe je het moet vertellen. Ook de dokter op het eiland, de uit Syrië gevluchte Saïf probeert een manier te vinden om te genieten van zijn eerste Westerse kerst met zijn zoontjes. Kunnen Flora en Saïf in het seizoen van vrede op aarde hun geluk weer terugvinden? De Engelse Jenny Colgan schreef met Wintereiland het derde deel in de Café Zon & Zee-serie. Het verhaal speelt zich af op het Schotse eilandje Mure, waar het in de wintertijd meer donker dan licht is. Hoewel Wintereiland het derde deel van de...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Ule

Zoek in artikelen