De Kinderen van D'Hara 1 - Krabbelman

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Krabbelman is het eerste verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D'Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind.
  Nadat Richard een ster heeft verschoven in een laatste wanhopige poging om eens en voor altijd de wereld van de levenden en de doden van elkaar te scheiden, leven hij en Kahlan eindelijk in vrede. Maar hoewel veel hetzelfde lijkt, beginnen ze te twijfelen of dat wel zo is. Met de sterren op een andere plek aan de hemel lijkt hun wereld ineens niet zo herkenbaar meer.
  Als vervolgens Shale, een mysterieuze vrouw uit de Noordelijke Woestenij, arriveert bij een groot banket ter ere van het einde van de duizendjarige oorlog en waarschuwt voor een nieuwe dreiging uit onbekende hoek, komen Richard en Kahlan er tot hun schrik achter dat deze vreemde nieuwe vijand een bedreiging is zoals ze die nog nooit zijn tegengekomen.
  De enige manier om hun wereld te redden, om hun magie voor de wereld veilig te stellen, is door kinderen te krijgen. Zolang zij aan het einde van hun lijn staan, zowel die van Huis Rahl als de lijn van Biechtmoeders, zal ook de wereld aan het einde van haar bestaan staan...

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Krabbelman (De kinderen van D'Hara #1) – Terry Goodkind Het is even slikken. Over het algemeen schrijft Terry Goodkind vuistdikke fantasyromans, maar zijn nieuwste boek Krabbelman is met zijn 173 pagina's toch een heel verschil. Zal deze novelle toch weten te overtuigen? 'Richard en Kahlan uit De Wetten van de Magie genieten na het winnen van de grote oorlog van hun rust. Het is eindelijk vrede in het land en ze besteden hun tijd met het horen van de wensen van hun bevolking. Maar als er op een dag een man binnenkomt met een bedreiging van de gouden godin, weten ze in eerste instantie niet wat ze moeten doen. Langzamerhand komt het duo erachter dat er iets grondig mis is en beseffen ze des te meer dat ze hun erfenis moeten gaan veilig stellen' De belangrijkste...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen