Familiegeheimen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  De ongezonde manier waarop wij van jongs af aan getraind waren in het bewaken van geheimen, vormde de vruchtbare grond voor ons leven na dat met mijn vader.

  In Familiegeheimen vertelt Astrid Holleeder openhartig en meeslepend over het leven dat zij en de andere leden van de familie - moeder Stien, dochter Miljuschka, zus Sonja en haar kinderen Richie en Francis - leiden, voor en tijdens het proces tegen Willem Holleeder. Maar vooral is er ruimte om na te denken over een leven daarna.

  Hoe neem je afscheid van een gezinslid? Hoe leef je met gevoelens van schuld, angst en verraad; hoe verhoud je je in een nieuwe gezinsformatie tot elkaar en tot de buitenwereld, en hoe kijk je naar de toekomst?

  In gesprekken met haar therapeute geeft Astrid Holleeder volledige openheid over haar diepste zielenroerselen, en zijn we getuige van de hernieuwde band met haar dochter Miljuschka, over wie ze nog niet eerder schreef.

  ''Splitsen komt doordat je niet geleerd hebt een mens in zijn totaal te ervaren, met zijn goede en zijn slechte kanten, en toch het vertrouwen te behouden.''

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Familiegeheimen - Astrid Holleeder Je zou maar het zusje zijn van Nederlands meest beruchte crimineel. Dat is het verhaal van Astrid Holleeder. In Familiegeheimen vertelt ze hoe haar leven ingekleurd wordt door haar broer, Willem (Wim) Holleeder, als ze besluit tegen hem te getuigen. De impact van deze beslissing op haar leven is groter dan men zou verwachten en dat is precies wat Astrid beschrijft in dit boek. Astrid Holleeder heeft al eerder twee boeken geschreven, over haar relatie met Wim Holleeder en de rest van haar familie (Judas) en haar slechte ervaringen met Justitie (Dagboek van een getuige). In Familiegeheimen kiest Astrid echter voor een nieuwe inval. Voor het eerst in haar leven vertelt ze ook over haar dochter Miljuschka. Wat Familiegeheimen zo ontzettend...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen