Tajines

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  De zon, de smaken en de geuren van het Zuiden op je bord.
  Smaken en aroma's die de tijd krijgen om zich langzaam te vermengen. Een overvloed aan keuze van basisingrediënten: lamsvlees, kip en gevogelte, rund- en varkensvlees, vis en schaaldieren, peulvruchten, noten, fruit en groenten. Met kruiden die gegarandeerd een exotische toets geven. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat tajines in korte tijd heel populair zijn geworden in onze keuken en gesmaakt worden door jong en oud.
  Dit aanstekelijk zonnige kookboek brengt meer dan 50 authentieke mediterrane tajinerecepten. Pittige stoofpotten en stevige schotels, maar ook heerlijk lichte gerechten, en dat in heel verrassende combinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tajine van kalfsvlees met tabouleh van komkommer, een veggie variant met bloemkool, wortel, boerenkool en aardappelen, of een pittige vistajine met scampi's? Zo makkelijk te bereiden dat er heel weinig mis kan gaan!
  Lekkere recepten die iedereen blij maken!

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Tajines - Sophie Matthys Als je aan tajines denkt, denk je aan warme landen en de lekkere geur van verse kruiden. Tegenwoordig zijn tajines ook erg populair in de rest van de wereld en worden ze steeds vaker in huis gehaald. Met haar boek neemt Sophie Matthys je mee in de wereld van tajines en toont ze hoe eenvoudig het is om deze gerechten te bereiden. Ze verzamelde verschillende soorten tajine gerechten waaronder gerechten met kip en gevogelte, rund en kalf, lam, veggie, vis en schaaldieren. Maar natuurlijk start ze met de basis en leert ze ons alles over het gebruik van de tajine. Duik samen met Sophie Matthys mee in dit prachtige boek en geniet van de geuren en kleuren van het zuiden. Wat meteen opvalt is dat het boek erg kleurrijk is en de sfeer van het zuiden...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen