Zero waste koken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Weggooien is zonde!

    Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingrediënt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselverspilling te vermijden. Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, proteïnes, koolhydraten en melkproducten.

    Voor elk ingrediënt geeft de auteur drie mogelijke toepassingen, zodat je geen restjes overhoudt en eten moet weggooien. Zo kun je een pasta met kaas bereiden. Heb je restjes? Maak dan een heerlijke pastacake. En houd je ook hiervan nog restjes over? Denk dan eens aan originele croutons voor een salade.

    Zero waste koken geeft je tal van heerlijke recepten waarmee je je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.
    •Jaarlijks verspillen we per huishouden gemiddeld 41 kilo eten per persoon
    •Met tips en tools om slim te kopen, te koken en te bewaren

Onze recensie

  • onze waardering

    In dit kookboek van Florence-Léa Siry leer je echt Zero Waste koken. Door het concept van een 1e, 2e en 3e leven kun je eigenlijk elk product nog een tweede kans geven voordat het in de afvalbak belandt.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen