De gelukkige (The Lucky One)

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als marinier Logan Thibault tijdens een missie in Irak een foto vindt van een glimlachende jonge vrouw, stopt hij die in zijn zak om hem terug te kunnen geven aan de rechtmatige eigenaar. Maar zolang niemand zich meldt, houdt hij de foto bij zich. Na een tijdje begint het Logan op te vallen dat hij meer geluk heeft dan anders: hij wint het ene na het andere spelletje poker, en bij een hevig gevecht komen twee collega's om, maar blijft hij gespaard. Zou de foto werken als een soort geluksamulet?

  Terug in Colorado kan Logan de foto – en de vrouw die erop staat – maar niet uit zijn hoofd zetten en hij besluit haar te gaan zoeken. Als hij haar vindt, wordt hij totaal overrompeld door de enorme aantrekkingskracht die hij voelt. Elizabeth, een kwetsbare maar sterke gescheiden moeder van een zoontje, is zonder twijfel de vrouw van zijn dromen. Ze krijgen een gepassioneerde, stormachtige relatie, maar Logan zwijgt over het bestaan van de foto. Die beslissing zal hij al snel betreuren, want als de waarheid aan het licht komt, zijn de gevolgen niet te overzien.

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De gelukkige - Nicholas Sparks Wanneer marinier Logan Thibault tijdens zijn missie in Irak een foto vindt van een mooie jonge vrouw, stopt hij die in zijn zak om hem later terug te kunnen geven aan de rechtmatige eigenaar. Maar niemand meldt zich. Even later merkt Logan dat het geluk aan zijn zijde staat sinds hij de foto bij zich draagt. Hij wint met poker en overleeft het ene na het andere gevecht. De foto is voor Logan zijn talisman. Eenmaal in Colorado teug aangekomen voelt hij zich verplicht om wat terug te doen voor de vrouw die hem zo vaak het leven heeft gered. Logan besluit naar haar op zoek te gaan. Niet veel later krijgen Elizabeth en Logan een gepassioneerde en stormachtige relatie, maar over de foto heeft hij niks verteld. Het is een beslissing die hij...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • De top 10 beste boekverfilmingen

 • Gezocht: recensenten

 • Dit zijn alle Nicholas Sparks boekverfilmingen 

 • Recensie: The Fault in our stars

Zoek in artikelen