Appeltje, eitje!

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Recepten voor hectische gezinnen

    Appeltje, eitje is een kookboek met simpele, snelle, gezonde en lekkere gerechten. Van die gerechten waarop je altijd terug kunt vallen, als je even weinig tijd hebt, die iedereen lekker vindt en die nooit mislukken.

    In huize Ragas is het met vier kinderen en twee drukbezette ouders vaak een vrolijke chaos. De een moet naar hockey, de ander neemt vriendinnen mee. De een is aan het puberen, de ander aan het prepuberen. En dan heeft ook nog eens iedereen aan de lopende band trek. Gelukkig houdt Tooske erg van koken en heeft zij inmiddels een indrukwekkende hoeveelheid gezonde en lekkere recepten verzameld. Zij maakt elke dag iets waar iedereen van eet, laverend tussen sporttrainingen, speelafspraken, repetities en opnamen door. Want samen aan tafel, daaraan hecht ze groot belang.

    In Appeltje, eitje geeft Tooske tips, tricks & recepten waarmee je in alle chaos en haast toch goed, gemakkelijk, gezond en gevarieerd kunt eten. Ze deelt samen met haar vriendinnen succesrecepten voor drukke dagen;recepten die bij allen regelmatig op tafel komen. Zonder elke dag opnieuw boodschappen te doen, want daar heeft geen enkel gezin tijd voor.

    Van kipkluiven via kliekjesdag langs veggies in disguise naar vlaflips. Aan tafel bij Tooske!

     

     

Zoek in artikelen