Bouillon
-
Auteur:
Jean Beddington -
Verschenen:
28 mei 2019 -
Uitgave:
ISBN 9789045219431
Uitgever Karakter
256 pagina's -
Uitgever:
Karakter -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Het succes van veel gerechten zit 'm in de bouillon
Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do's en don'ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo'n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.
Jean Beddington onthult de geheimen achter zo'n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.
Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba's, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
Onze recensie
-
Dit boek past bij de trend dat we teruggaan naar de basis en meer tijd en aandacht besteden aan echt koken. Het maken van bouillon vergt namelijk behoorlijk wat tijd in tegenstelling tot de kant- en klare bouillonblokjes die in iedere de supermarkt te koop zijn.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen