Ember 1 - Ember en de ijsdraken

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Ember ziet eruit als meisje, maar is eigenlijk een vuurdraak. Als ze naar Antarctica vlucht, ontdekt ze de jacht op ijsdraken en zet ze alles op alles om de ijsdraken te redden.

  Ember en de ijsdraken van Heather Fawcett is een spannende fantasy voor lezers vanaf 10 jaar vol draken, magie en avontuur.

  Ember komt voortdurend in de problemen. Niet handig, als je eruitziet als meisje maar je eigenlijk een vuurdraak bent en iedereen je wil doden. Ze vlucht van het drukke Londen naar Antarctica, maar daar ontdekt Ember de jacht op ijsdraken, en stort ze zich nog dieper in de problemen. Want de ijsdraken moeten gered, al kost het haar haar eigen leven.
  Dit is magie. Dit is avontuur. Dit is dierenliefde. Dit is fantasy met een actuele twist: kom niet aan onze natuur. Met pratende kat en humeurige deurklink.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Ember en de ijsdraken - Heather Fawcett Ember ziet eruit als een doodgewoon meisje, maar dat is ze niet. Ember is eigenlijk een draak! Ze werd gevonden door haar (adoptie)vader naast haar vermoorde drakenouders en hij besloot om haar met magie te vermommen tot een mens. De magie kan echter niet alles tegenhouden. Soms barst Ember nog in vlammen uit... Ze besluit om bij haar tante te logeren die onderzoek doet op Antarctica, het koude weer helpt haar om niet te snel te ontvlammen. Daar raakt ze betrokken bij de jacht op de ijsdraken... Aan de opmaak van Ember en de ijsdraken is veel aandacht besteed. De cover is een pareltje, met een blinkende folie die de draken en het noorderlicht een glanzende touch geven. Ook aan de lay-out is gedacht. Bij elk nieuw...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Film top 6: maart 2017

 • Recensie: Ferrara

 • Chicklit.nl interviewt: Tess Gerritsen

Zoek in artikelen