Mijn grootste wens

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Eva ontdekt na de dood van haar man hoeveel ze voor hem heeft opgegeven. Haar nichtje Nancy heeft na het vertrek van haar vader geen woord meer gesproken. Onverwacht vinden ze steun bij elkaar.

  Eva voelt zich verloren zonder haar man Mick, die twee jaar geleden is overleden. Voor hem had ze haar eigen dromen opzijgezet, en nu is ze bijna veertig en staat ze met lege handen.

  Caitlin ziet haar leven instorten: haar huwelijk loopt op de klippen en haar dochtertje, de 4-jarige Nancy, heeft sinds de scheiding geen woord meer gesproken. Caitlin maakt zich grote zorgen, maar geen dokter weet een oplossing.

  Nancy is haar stem kwijt. Maar is er iemand die luistert naar de woorden die ze niet durft te zeggen?

  "Mijn grootste wens' is een heerlijk warme en ontroerende roman over hoe soms steun uit de meest onverwachte hoek kan komen.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Mijn grootste wens - Lucy Dillon In Mijn grootste wens volgen we het gezin van Caitlin terwijl de gezinsleden elk op hun manier proberen om te gaan met de breuk tussen Caitlin en Patrick. Hun vierjarige dochtertje Nancy reageert moeilijk en kan niet meer praten buiten de veilige muren van haar huis. Eva rouwt om haar overleden man. Wanneer Nancy en haar broer Joël bij haar komen tijdens hun bezoekweekends met Patrick, vinden Eva en Nancy troost bij elkaar. Mijn grootste wens is een roman die je vanaf de eerste pagina's meeneemt in het verhaal van een warm gezin. Lucy Dillon start het boek met een beschrijving van Caitlin, Patrick en hun kinderen op een rode bus in hartje Londen, onderweg naar de Kerstman. Door de vlotte, gedetailleerde schrijfstijl van...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen