Suzanna's wereld

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Suzanna's wereld is gevormd door haar roekeloze moeder Athene. Nu zoekt ze rust in haar nieuwe café, met nieuwe vrienden. Maar je moet afrekenen met je verleden voor je aan je toekomst kunt beginnen.

  Suzanna gaat gebukt onder familieproblemen. Haar moeder, de ooit zo stralende socialite Athene Forrester, had de wereld aan haar voeten liggen tot een schandaal haar reputatie te gronde richtte. Als haar dochter achtervolgt dat schandaal Suzanna nog steeds.

  De enige plek waar Suzanna zich thuis voelt is het Peacock Emporium, het kleine curiosawinkeltje annex café, dat ze als bouwval kocht en heeft opgeknapt. De plek trekt al snel allerlei mensen aan voor een espresso en een praatje. Ook Alejandro, op de vlucht voor zijn herinneringen aan Argentinië, komt steeds vaker langs.

  Als Suzanna door een tragische gebeurtenis haar verleden onder ogen moet zien, realiseert ze zich dat de sleutel tot haar geluk misschien wel dichterbij is dan ze denkt.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Suzanna's wereld - Jojo Moyes Suzanna is getrouwd met Neil Peacock. Na een aantal jaren in Londen te hebben doorgebracht, zijn ze noodgedwongen in het geboortedorp van Suzanna gaan wonen. Suzanna mist haar bruisende leven in Londen. Dan komt ze op het idee om een curiosawinkeltje annex koffiezaak te starten in het dorp. Ze koopt een pand en knapt deze helemaal op. Peacock Emporium is niet vanaf het begin een succes, maar wanneer ze hulp van Jessie krijgt, komen er meer klanten naar de winkel. Dankzij de winkel heeft Suzanna weer een doel in haar leven en doet ze vriendschappen op in het dorp. Totdat er een ernstig ongeluk gebeurd, die grote impact heeft op het leven van Suzanna en andere dorpsgenoten. Het verhaal speelt zich af in een klein Engels dorp, waar de inwoners...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • De verfilming van Voor jou van Jojo Moyes is hier!

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

Zoek in artikelen