Hemels koken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat met 'Hemels koken' zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kook technieken als pekelen, inleggen en fermenteren. Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts.
    Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. De kennis die Nicole Pisani in 'Hemels koken' doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren. Maak de lekkerste gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter, cupcakebrownies met bruine boter of dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Nicole Pisani geeft je 100 hemelse recepten die nooit vervelen.

    *Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Boter, botten, zout' en is een heruitgave.

Onze recensie

  • onze waardering

    De meerwaarde van Hemels koken zit hem vooral in het maken van de basisrecepten voor bouillons en oliën én in het eenvoudige gebruik in de thuiskeuken van kooktechnieken als fermenteren, inleggen, roken en pekelen.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Boter botten zout

Zoek in artikelen