Lichtjaren 2 - Supernova

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Er dreigt een oorlog in het sterrenstelsel. De grootste vijand van de Academie komt steeds dichterbij en de vriendschap, loyaliteit en het talent van Orelia, Arran, Cormak en Vesper wordt zwaar op de proef gesteld.

  Orelia is gearresteerd voor spionage en haar toekomst ziet er niet zo best uit. Maar dan doen de Quatranen haar een verrassend aanbod dat niet alleen haar leven kan redden, maar ook dat van iedereen in het sterrenstelsel.

  Arran is verraden en zoekt troost bij een sympathieke jongen uit Loos. Iemand die begrijpt hoe moeilijk het is om nergens bij te horen. Maar is dat genoeg om de pijn van zijn gebroken hart te verzachten?

  Ondertussen wordt de positie van Cormak op de Quatra Vloot Academie bedreigd wanneer iemand zijn geheim ontdekt en alles waar hij voor heeft gevochten in gevaar brengt.

  Vesper staat op het punt officier te worden, de positie waar ze altijd van heeft gedroomd, totdat ze een samenzwering ontdekt waardoor ze haar vertrouwen in de Quatra Vloot Academie bijna verliest.

  Orelia, Arran, Cormak en Vesper worden gedwongen om hun meningsverschillen opzij te zetten en ze zullen moeten samenwerken om de vrede in hun universum te herstellen. Lukt het om weer een team te worden?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Supernova - Kass Morgan Na het avontuur dat we hebben gelezen in Lichtjaren, is er nu Supernova: het vervolg op het spannende ruimte avontuur. De levens van Orelia, Cormak, Vesper en Arran gaan verder en nog steeds zijn ze niet veilig van de Schimmen. Maar wat als het mogelijk is om het vechten te stoppen? Niets is wat het lijkt wanneer het over de ellenlange oorlog tussen de twee partijen gaat. Zal het de Quatra Vloot lukken om vrede te sluiten? Lichtjaren eindigde met Orelia die gevangen genomen werd voor verraad, en wat was dat een rot stuk om te stoppen! Gelukkig kunnen we verder lezen in Supernova. Het eerste hoofdstuk is vanuit Orelia geschreven. Ze wordt door niemand minder dan Zafir, met wie ze een romantisch moment gedeeld heeft, ondervraagd. Hij lijkt haar...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • The 100 feiten die je nog niet wist

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

Zoek in artikelen