Restaurant De Kas
-
Auteur:
Wim de Beer -
Verschenen:
21 juli 2020 -
Uitgave:
ISBN 9789021575315
Uitgever Kosmos
240 pagina's -
Uitgever:
Kosmos -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Restaurant De Kas: van het land op het bord is het inspirerende kookboek van De Kas Amsterdam, met meer dan 80 recepten waarin groenten de hoofdrol spelen.
Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.
Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.
Onze recensie
-
Van het land op het bord is een boek voor mensen die houden van bijzondere gerechten waarin er gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten. Het is een kookboek voor mensen die zowel van koken als tuinieren houden en nieuwsgierig zijn naar wat moestuin allemaal te bieden heeft.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen